Тмин у повсякденній кулінарії 💰 ФОРУМ
Модный Форум

Модный Форум



Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 15.10.2025 - 13:27:31
Страницы:  1  

Тмин у повсякденній кулінарії

АвторСообщение

katte

Пессимист




Статистика:
Сообщений: 1
Регистрация: 31.10.2008

Дівчата, підкажіть про тмин! Чула що він дуже корисний і смачний, але ніколи не використовувала. В яких стравах його краще застосовувати?

----------------------------------
Сообщение # 1 19.09.25 - 15:05:57
RE: Тмин у повсякденній кулінарії

TARIK

Пессимист




Статистика:
Сообщений: 5
Регистрация: 04.11.2006

Тмин має специфічний горіхувато-пряний смак. Дуже добре підходить до капусти (тушкованої, квашеної), картоплі, хліба. В українській кухні традиційно додають в борщ, до м'ясних страв. Можна використовувати цілий або мелений. Цілий краще обсмажити на сухій сковороді перед додаванням.

----------------------------------
Сообщение # 2 19.09.25 - 16:05:06
RE: Тмин у повсякденній кулінарії

Azzon

Пессимист




Статистика:
Сообщений: 736
Регистрация: 08.11.2010

Тмин обожнюю! Він справді робить страви особливими. Беру завжди на https://spices.in.ua і цілий, і мелений. Цілий додаю в тушковану капусту, в хліб домашній, мелений - в фарш для котлет, в картоплю тушковану. Дуже смачно з морквяним салатом і в супи гарбузові. Спробуйте обсмажити насіння на сковороді - аромат неймовірний!

----------------------------------
Сообщение # 3 19.09.25 - 17:02:38
RE: Тмин у повсякденній кулінарії
Декоративні злаки для букетів : Предыдущая темаСледующая тема: Де купити таро і езотерику
Страницы:  1  

Сообщение
Имя
Сообщение

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

           
   
Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться


Участники

Powered: miniBB 0.77.5