Домашня маска з желатину
Домашні маски з желатином повинні готуватися за певною схемою:
- Желатин необхідно заливати будь-якою холодною або теплою рідиною (водою, трав’яним відваром, соком, молоком) так, щоб рідини було більше желатину.
- Продукти маски не повинні містити штучних барвників або консервуючих речовин.
- Набухати желатин не менше 35 хвилин.
- До однорідного стану желатинова субстанція припадає на водяній бані.
- У теплу приготовлену суміш додають компоненти для маски.
- Желатин не можна кип’ятити за жодних умов! Інакше маса втрачає всі вітаміни і стає марною.
Варто пам’ятати, що всі маски наносяться тільки на чисту шкіру легкими масажними рухами.
Під час носіння маски не бажано говорити, щоб колаген максимально проник у складки зморшок. Стягування маски проводиться з підборіддя. Частини, що прилипли, розмочуються водою.